Block out systeem rolgordijnen

Block out systeem rolgordijnen Het block out systeem is een van de meest moderne en uitgewerkte manieren om een interieur volledig te verduisteren. Er wordt vertrokken van rolgordijnen, die zo op meerdere manieren gebruikt kunnen worden.

Block out systemen zijn erg geschikt voor presentatieruimtes, aula’s, laboratoria en verschillende industriële ruimtes, waar hoge eisen worden gesteld met betrekking tot zonwering.

Fotogalerij

Beschrijving

Ze zijn echter ook geschikt voor uw interieur, als u op zoek bent naar een efficiënte manier om de zon te weren met behulp van moderne techniek. Block out is een erg robuust systeem, waarbij rolgordijnen met een breedte tot 4,5 meter en een hoogte tot 6 meter gebruikt kunnen worden. Bij grotere afmetingen wordt geval per geval bekeken en moet er eerst afgesproken worden met de leverancier. Het block out systeem voor rolgordijnen bestaat uit een overdekkende cassette, waar de opgerolde stof op de as opgeborgen is. De cassette kan vastgemaakt worden aan het plafond of aan de muur. Het is ook mogelijk om de geleiders te installeren in de omlijsting van een open ruimte. Het textiel wordt geleid via de laterale platen, die voorzien zijn van goed sluitende borstels, en verduistert daardoor perfect. Op het einde van het textiel bevindt zich een tegengewicht dat er niet enkel voor zorgt dat het textiel in geleiders blijft, maar ook dat die gestrekt blijft. Voor het textiel hebt u zoals steeds ruim de keuze wat betreft materiaal en kleur. Op die manier kunt u uw rolgordijnen en interieur perfect op elkaar afstemmen.
De vele verschillende bedieningssystemen onderstrepen de multifunctionaliteit van deze rolgordijnen. Het is mogelijk om de rolgordijnen te bedienen met een eindeloze ketting, waar we ook een elegante houder kunnen bij bijleveren. U kunt bij dit bedieningssysteem ook een tegengewicht gebruiken voor de ketting. Daarvoor hebt u de keuze tussen eenvoudige en design tegengewichten. Verder is het mogelijk om de rolgordijnen te bedienen met een slinger of met een afstandsbediening (die tot 24 kanalen kan hebben). De vele verschillende bedieningssystemen onderstrepen de multifunctionaliteit van deze rolgordijnen. Voor uw comfort raden wij de elektrische bediening (motor) met afstandsbediening aan, die niet alleen erg gebruiksvriendelijk is, maar ook de levensduur van het hele systeem verhoogt. We bieden Motorol en Somfy motoren aan. U hebt de keuze tussen een gewone en een contact schakelaar, die aan de muur vastgemaakt wordt. Elektrische bediening heeft nog een bijkomend voordeel: u kunt namelijk uw rolgordijnen op een besturingssysteem aansluiten. Op die manier kunt u de rolgordijnen programmeren om open of dicht te gaan op bepaalde tijdstippen of dagen. U kan ook een zonnesensor plaatsen om de rolgordijnen toe te doen wanneer er felle zon is.


Block out systeem rolgordijnen
Block out systeem rolgordijnen
Online offerte

Documenten voor download

Online offerte

Wij beantwoorden graag al uw vragen via ons on-line contactformulier:

Contactformulier:
captcha
Online offerte

Wij beantwoorden graag al uw vragen via ons on-line contactformulier:

Contactformulier:
*
*
*
captcha
* Povinný údaj
OK